Posted by : Fragmania Game 24 Ocak 2016 Pazar

ats ön inceleme
Oyunun çıkmasına az bir zaman kala ön inceleme Rock Paper Shotgun'dan geldi.


Rock Paper Shotgun sitesi American Truck Simulator için izlenimlerini yayımladı.ATS hakkında 9 gözlemini aktarıyorlar.Çıkışına az bir zaman kala bir çok da ekran görüntüsü yayınlandı.

Açık yollar, gökyüzü, özgürlük olarak tanımlayan ekip California ve Nevada yolculukları sırasında küçük kasabalar, büyük şehirler, büyük çöller hatta büyük gökyüzünün olduğunu sözle anlatılamayacağını belirtiyor.

rock paper shotgun ats izlenimleri

Yerelleştirilmiş radyo istasyonlarının kullanımı

American Truck Simulator’da kendi müziklerinizi olmasa çeşitli online radyo istasyonlarını canlı olarak dinleyebileceğiz. Rastgele radyo istasyonlarını seçerek Elvis, Johnny Cash, Dolly Parton, Johnny Tillotson’s Poetry gibi sanatçıların şarkılarıyla motive olmuşlar. Rap istasyonları, Blue istasyonları ve Rock istasyonları ile 90’lı yılların Jazz istasyolnarı dinlenebilir.





Örnek bir video sunuyorlar.

American Truck Simulator’ın ETS 2’ye benzemesinden yana şikayetçiler. Skinler, çevrenin kaplamaları vb. Ağaçların berbat olduğu anti-aliasing’in zar zor çalıştığı belirtiliyor.

RPS yazarı bu izlenimlerinde bizim de şikayetçi olduğumuz ATS'nin ETS 2 ye benzemesini anlatmış.Menü, dokular ve bir çok yandan ETS 2 ye benzeyen ATS 3 Şubat'ta çıkacak ve yeni DLC lerle geliştirilecektir.Umuyoruz ki yeni güncelleme ve DLC'lerle oyun ETS 2 'den uzaklaştırılır.

ats çıkış tarihi

ats ön inceleme

american truck simulator

rock paper shotgun

ön inceleme 

ats 





ets 2 


fragmania game oyun indir facebook

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Welcome to My Blog

Çıkıs Tarihi

Çıkıs Tarihi
Blogger tarafından desteklenmektedir.

Slidershow

ats

- Copyright © American Truck Simulator Turkey -Robotic Notes- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -